Gå til innhold Gå til hovedsiden

Spørsmål og svar

Er det vanskelig å spesialdesigne et smykke?

Nei – tvert imot, det er både morsomt og enkelt. Start med modellen du ønsker å spesialdesigne og velg deretter metallet og edelstenen du ønsker. Du kan foreta så mange endringer du vil før du sluttfører designet ditt – test ut designprosessen her.

Hva er min ringstørrelse?

Ringstørrelsen er enkel å fastsette – se vår side for ‘ringsørrelse’. Nøl ikke med å kontakte oss hvis du fortsatt føler deg usikker. Våre eksperter på smykker er alltid beredt på å hjelpe og kan nås via e-post på kundeservice@21diamonds.no.

Hvordan kan jeg være sikker på at 21Diamonds benytter edelstener av høy kvalitet?

Dette er en del av vår garanti. 21Diamonds benytter kun edelstener som er klassifisert i henhold til CIBJO Blue Book. Også, som medlemmer av Responsible Jewellery Council, har vi forpliktet oss til å møte høye standarder for kvalitet og bærekraftighet.

Hvordan betaler jeg?

Vi godtar Visa, MasterCard og American Express. Det påkommer ingen ekstra gebyrer og disse betalingsmetodene er trygge, enkle og raske. Personopplysningene du sender til oss er kryprert og vi benytter VeriSign®SSL (Secure Socket Layer) sertifiseringer for alle transaksjoner. Vi lagrer ikke personlige kredittkortopplysninger.

Hvor er bestillingen min?

Vi sender deg oppdateringer på progresjonen av bestillingen din mens den blir laget. Vi sender deg også DHL Sporingsnummeret den dagen smykket ditt sendes fra oss, slik at du kan sjekke statusen av pakken din.

Hvor leverer dere?

Vi leverer til hele Norge, inkludert Svalbard og Jan Mayen. Vennligst kontakt oss på kundeservice@21diamonds.no hvis du har en særskilt forespørsel.

Hvor mye kommer fraktkostnadene på?

All frakt til Norge er gratis.

Hvor lang tid tar leveringen?

Tiden fra du sender inn bestillingen til du mottar produktet er normalt sett 3 uker.

Hva hvis ringen jeg bestilte ikke passer?

Vi tilbyr én gratis justering av hver ring som en del av vår service. Alt du behøver å gjøre er å returnere ringen etter å ha informert oss via e-post på kundeservice@21diamonds.no.

Hvordan returnerer jeg en artikkel?

Det er gratis og enkelt å returnere et produkt. Vennligst se vår ‘returside’ her eller kapittel 7 og 8 av våre ‘kjøpsvilkår’ her.

Hvordan kan jeg kontakte 21Diamonds?

Kontakt vårt imøtekommende kundeserviceteam via e-post på kundeservice@21diamonds.no.

 

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935nå oss på telefon
  • 30-dagers returrettpå alle produkter
  • Gratis fraktogså på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.