Gå til innhold Gå til hovedsiden

Hvordan finner jeg ringstørrelsen min?

Det er flere måter å måle ringstørrelsen på. I bunn og grunn beror det på om du allerede har en ring som passer eller ikke.

1. Du har en ring som passer godt og som du kan sammenligne med.

 

A) Mål ringens indre diameter.

Ta en ring som passer godt og mål den indre diameteren med et skyvelære eller en linjal.

Fyll inn målene her for å finne ringstørrelsen:

Ringdiameter (i mm.):

Ringstørrelse =                  

…..

B) Sammenligne din ring med ringmalen.

Print ut vår ringmal. Legg ringen din over sirklene for å finne en som fyller innsiden av ringen helt, uten overlapping. Viktig: dobbeltsjekk ringmalens målestokk før du printer den ut.

Du kan laste ned ringmalen ved å klikke på bildet ovenfor.

  

2. Du har ingen ring som du kan sammenligne med:

 

A) Mål ringstørrelsen med vår fingermåler.

Bestill vår gratis fingermåler ved å sende oss en e-post på kundeservice@21diamonds.no med "Fingermåler" i tittelfeltet. Vennligst husk å sende med adressen din.

B) Bruk vår ringmal

Vår ringmal kan også brukes til å måle fingeren din. Først, surr en tråd rundt fingeren din og sammenlign lengden på tråden med ringmalen. NB: ikke stram tråden for hardt. Forsikre deg om at ringen er stor nok til å passere fingerleddene.

 

Tilleggsopplysninger:

  • Fingrene på venstre og høyre hånd er normalt sett av ulik størrelse. Vennligst husk på dette når du velger hvilken finger du måler.
  • De fleste opplever at omkretsen av fingeren endrer seg i løpet av dagen; normalt er fingeren tykkere om kvelden enn om morgenen. Vennligst husk på dette når du velger ringstørrelse, slik at du har en ring som passer godt gjennom hele dagen.

 

Vi minner om at hvis ringen din fra 21DIAMONDS ikke passer, tilbyr vi én gratis justering av hver ring som en del av vår service. Alt du trenger å gjøre er å kontakte vårt kundeserviceteam og sende ringen tilbake til oss med ditt nye mål. Være oppmerksom på at dette kun gjelder for ringer som lages på bestilling. 

 

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935nå oss på telefon
  • 30-dagers returrettpå alle produkter
  • Gratis fraktogså på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.