Gå til innhold Gå til hovedsiden

30-dagers fri returrett

21DIAMONDS dekker fraktkostnadene hvis du ønsker å returnere en bestilling. Vennligst send en e-post til kundeservice@21DIAMONDS.no og vi vil gi deg instruksjoner for retur av pakker.

1. Angrerett

Du kan avbestille kjøpet ditt innen tretti dager beregnet fra dagen du mottok varen, uten å måtte oppgi noen som helst grunn.

Du må melde fra til oss skriftlig om avbestillingen ved å sende et brev til vår kontaktadresse; 21DIAMONDS, Adams-Lehmann-Straße 56, 80797 Munich, Germany eller en e-post til kundeservice@21DIAMONDS.no

21DIAMONDS dekke alle fraktkostnader ved retur. Vennligst send en e-post til kundeservice@21DIAMONDS.no og vi vil gi deg instruksjoner for retur av pakken.

Ved avbestilling

Hvis du er i besittelse av varen(e), er det ditt ansvar å ta godt vare på de(n). Du må sende varen(e) tilbake til vår kontaktadresse i dens/deres orginale tilstand så raskt som mulig.

Så snart du har gitt oss beskjed om at du ønsker å bryte kjøpskontrakten, vil ethvert beløp vi har belastet deg med bli refundert så raskt som mulig og ikke senere enn 30 dager etter avbestillingen din.

2. Returrett

Når du returnerer varer til oss, etter å ha avbrutt kjøpet innen perioden på 30 dager som tilbys av 21DIAMONDS, vil vi behandle refunderingen så raskt som mulig og maksimalt 30 dager etter å ha mottatt din avbestilling. Vi refunderer hele beløpet av varen(e), inkludert eventuelle fraktkostnader som du kan ha blitt belastet med.

Hvis du av noen som helst grunn ikke er fornøyd med varen(e), de(n) er f.eks. ikke varen(e) du bestilte, de(n) er skadet eller defekt, eller vi har levert feil antall, vennligst returner varen(e) til oss. Med en gang vi har bekreftet at varen(e) er defekt, eller andre problemer, vil vi:

– gi full refusjon for enhver vare som er skadet eller defekt, så sant det er innenfor en akseptabel tidsperiode fra salgsdatoen; eller

– hvis du velger det, reparere eller erstatte produktet på vår beskostning (inkludert fraktkostnader); med mindre det er umulig eller blir for kostbart, i dette tilfellet vil vi refundere hele beløpet du har betalt for det aktuelle prouduktet.

Vi refunderer vanligvis pengene dine ved bruk av samme betalingsmetode som ble benyttet da du kjøpte varen.

Hvis du ønsker å avbestille kjøpet må du melde ifra om dette skriftlig ved å sende et brev til vår kontaktadresse; 21DIAMONDS, Adams-Lehmann-Strasse 56, 80797 Munich, Germany eller en e-post til kundeservice@21DIAMONDS.no

Selv om du ikke trenger å begrunne avbestillingen av kjøpet ditt, og heller ikke betale noen gebyrer, er det viktig at du returnerer varen til oss i samme stand som du mottok den. Du har et juridsk ansvar for å ta godt vare på varene mens de er i din besittelse.

21DIAMONDS tilbyr gratis frakt på all retur. Vennligst send en e-post til kundeservice@21DIAMONDS.no og vi vil sende deg instruksjoner for retur av pakken på e-post.

Husk, vi tilbyr én justering av ringstørrelsen, helt gratis, som en del av vår service. Returnér ringen etter at du har gitt beskjed til vårt kundeserviceteam på kundeservice@21DIAMONDS.no.

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935nå oss på telefon
  • 30-dagers returrettpå alle produkter
  • Gratis fraktogså på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.