Gå til innhold Gå til hovedsiden

Vårt kvalitetsløfte

Trygg handel

Vi er opptatt av å forsikre oss om at våre kunder har en trygg handel vårt nettsted. Vi benytter Instant SSL (Secure Socket Layer) sertifikater fra Comodo for alle transaksjoner, hvilket betyr at vårt nettsted er trygt og at du kan handle uten å bekymre deg. 

       

 

Åpenhetserklæring

Vi er åpne om klassifikasjonen av våre edelstener og vi følger kriteriene til CIBJO Blue Book, en publikasjon fra World Jewellery Confederation. Som medlemmer av Responsible Jewellery Council har vi forpliktet oss til å følge deres prinsipper.

                       

 

Engasjert i bærekraftige ressurser

Vi legger stor vekt å bærekraftighet i innkjøp av våre materialer og vi velger våre leverandører i henhold til strenge krav. Dette bidrar til å støtte en ren industri og er vårt bidrag til beskyttelse av miljøet.

Ekspertinformasjon

Smykker er vår lidenskap og vi elsker å dele dette med våre kunder. For mer informasjon, nøl ikke med å kontakte vårt ekspertteam via e-post på kundeservice@21diamonds.no.

 

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935nå oss på telefon
  • 30-dagers returrettpå alle produkter
  • Gratis fraktogså på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.