Gå til innhold Gå til hovedsiden

21DIAMONDS kundeservice

21DIAMONDS kundeservice vil at du skal ha glede av smykket og klokken din i mange år fremover. Vi hjelper deg derfor gjerne med å besvare spørsmål, ta et valg, finne din ringstørrelse og med det personlige designet av smykket ditt. Vi jobber for at din handel hos 21DIAMONDS skal leve opp til forventningene, og at du uten tvil vil handle hos oss igjen og anbefale oss til andre.

På disse sidene kan du finne informasjon om smykker, klokker og det praktiske rundt bestillingen hos oss. Hvis du andre spørsmål eller trenge ytterligere hjelp, vennligst kontakt oss ved å sende en e-post til kundeservice@21DIAMONDS.no eller ring oss på tlf.: 800 10935. Vi er tilgjengelige på telefon mellom kl. 9.00 og 17.00 fra mandag til fredag og besvarer alle e-poster fra kunder innen 24 timer på hverdager. 

Tilfredshetsgaranti

Hvert spesialtilverkete smykke er unikt og laget av sertifiserte edelstener og edelmetall av høy kvalitet. Hvis du ikke er fornøyd med produktet ditt kan du returnere det og vi vil refundere hele kjøpesummen til deg.

Vi tilbyr 30 dagers fri retur på både gullsmedsmykker, motesmykker og klokker.

 

Generelt

Bestilling

Levering Retur
Vår produksjon Bestillingsprosess Ingen frakt/momskostnader Angrerett
Design ditt smykke Rabattkoder Leveringstid Returrett
Ringstørrelse Trygg betaling Leveringsmetode Retur med DHL
Smykkeguide Betalingsmetoder Hvor vi leverer  
Klokkeguide      

 

 

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935gratis telefonlinje
  • 30-dagers fri retur på alle produkter
  • Gratis frakt også på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.