Gå til innhold Gå til hovedsiden

Garanti på gullsmedsmykker

Vårt viktigste fokus er at kundene våre er 100% fornøyd med de spesiallagede smykkene fra oss. Vi er stolte over å lage smykker som er personlige og håndlagete, og vi er fast bestemt på å gjøre handelen din så enkel og trygg som mulig.

100% fornøyd

Hvert smykke er skreddersydd til dine ønsker. Vi jobber kun med profesjonelle gullsmeder og state-of-the-art teknologi. Resultatet er håndlagede smykker av høyeste kvalitet, laget av de beste materialene. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, har du 30 dagers angrerett. Om du ønsker å returnere smykket, vil vi refunderer hele beløpet til deg.

30 dagers returrett

Hvis du ikke er fornøyd med smykket ditt, kan du returnere det innen 30 dager. For mer informasjon angående retur, vennligst se siden som omhandler angrerett og retur.

Kvalitetsgaranti

Vi benytter kun genuine edelstener og edelmetaller av høyeste kvalitet. Ved forespørsel kan vi levere en GIA-sertifisering for diamantene som er benyttet i ditt smykke. GIA er den mest anerkjente kilden for kvalitetsgaranti av diamanter. Kun med få unntak, lages alle 21DIAMONDS smykker i Tyskland av profesjonelle og tradisjonsrike gullsmeder.

Åpenhetserklæring

Vi er åpne om klassifikasjonen av våre edelstener og vi følger kriteriene til CIBJO Blue Book, en publikasjon fra World Jewellery Confederation. Som medlemmer av Responsible Jewellery Council har vi forpliktet oss til å følge deres prinsipper.

                       

 

To års garanti på hvert enkelt smykke

Vi verdsetter førsteklasses handverk og vi gjennomfører jevnlige kvalitetskontroller. 21DIAMONDS gir også to års garanti på hvert enkelt smykke. Hvis du oppdager en feil på smykket ditt innen to år etter kjøpet ditt, vil vi reparere det gratis – bare kontakt vårt kundeserviceteam.

Engasjert i bærekraftige ressurser

Vi legger stor vekt å bærekraftighet i innkjøp av våre materialer og vi velger våre leverandører i henhold til strenge krav. Dette bidrar til å støtte en ren industri og er vårt bidrag til beskyttelse av miljøet.

Ekspertinformasjon

Smykker er vår lidenskap og vi elsker å dele dette med våre kunder. For mer informasjon, nøl ikke med å kontakte vårt ekspertteam via e-post på kundeservice@21DIAMONDS.no.

 

 

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935gratis telefonlinje
  • 30-dagers fri retur på alle produkter
  • Gratis frakt også på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.