Gå til innhold Gå til hovedsiden

Betaling

Betalingen er trygt, enkelt og raskt hos 21DIAMONDS

Betalingen hos 21DIAMONDS er trygg, enkel og innebærer ingen ekstra gebyrer. Personlige opplysninger krypteres før overføring; bestillinger og personopplysinger som navn, adresser og kredittkortnumre er beskyttet av moderne sikkerhetssystemer. For å beskytte deg som person, benytter vi et SSL (Secure Socket Layer) server sertifikat og en SSL server som krypterer dine personopplysninger på nettet.

I tillegg til dette refunderer vi hele beløpet hvis du ikke er fornøyd med noen av våre produkter.

 

Betalingsmetoder

Hos oss kan du betale med Visa, Mastercard, American Express og Paypal. 21DIAMONDS lagrer ingen kredittkortopplysninger. I tillegg til kredittkortnummeret, utløpsdatoen og navnet på kredittkortet, krever vi også sikkerhetskoden på baksiden av kortet ditt, som garanterer sikre nettbetalinger.

 

                    

 

     

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935nå oss på telefon
  • 30-dagers returrettpå alle produkter
  • Gratis fraktogså på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.