Gå til innhold Gå til hovedsiden

Våre anbefalinger

Du kan ikke ta feil med disse spesielle smykkene…

 

Perleøredobber – Et "must-have" for enhver kvinne

"Less is more" noen ganger, selv hva angår hjertet. Perleøredobber er en absolutt klassiker som hun kan bære hver dag og kan kombinere med alle antrekk. Hun kommer garantert til å elske de!

 

Klassikeren

Vi kan også anbefale vår bestselger som en gave til partneren din. Den spenningssatte ringen, "Summer", er høyt verdsatt av våre kunder fordi den er fantastisk på og har et uforglemmelig skinn. Vi anbefaler en kombinasjon av sterlingsølv satt med en diamant – et team som imponerer alle og enhver.

 

En skinnende følgesvenn for enhver anledning

Har partneren din lenge sett etter et smykke med en elegant business look, som kan brukes til både hverdags og fest? Våre "Lola" øredobber er svaret. For en klassisk look anbefaler vi diamanter satt i gult gull.

 

Alicia

Gi partneren din en helt spesiell gave med vårt "Tammy" anheng. Ved å personifisere edelstenene kan du desine en unik og romantisk gave som kan brukes til hverdags. Vi foreslår en kombinasjon av akvamarin og hvit topas med sterlingsølv.

 

Snøsmykket

En helt spesiell ring som forteller om mange kommende, lykkelige dager. Vi anbefaler at du velger diamanter som sidestener for å skape et strålende uttrykk.

 

Et erfarent kundeteam hjelper deg med valg og design av smykket ditt.

 

Vi gir deg gode råd om våre produkter, hjelp med bestilling og retur. Nå oss på tlf.: 800 10935 eller e-post.

Våre tjenester

  • Tlf.: 800 10935gratis telefonlinje
  • 30-dagers fri retur på alle produkter
  • Gratis frakt også på retur
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.