Gå til innhold Gå til hovedsiden

 

Diamantring Andrea Juvel

   

Det blir perfekt harmoni når disse nydelige edelstenene forenes for å pryde hele overflaten av denne ringen. En minimalistisk ring som utstråler ren eleganse.

SERTIFIKAT

 • sidestein


  Diamant

  Kvalitet :
  SI 
  Farge :
  Størrelse :
  7.0 mm x 5.0 mm 
  Karat :
  0.3298 
  Steiner :
  97 
  Form :
  Navette 
  Slip :
  Briljant 
 • metall  Vekt :
  ~ 3.5g

 • Størrelse


  40 – ( d 12,7mm)

referensekode:  
20 595 kr 20 595 kr
Pris inkl. moms
Gratis levering  
Leveringstid: ca. 3 uker
Leveringsinformasjon

Våre tjenester

Tlf.: 800 10935 Nå oss på telefon

30 dagers fri retur for alle produkter

Gratis frakt for all retur

Se også
 
 1. Mål diameteren på en ring som allerede passer deg (forsikre deg om at du måler den indre diameteren).

 2. Surr en tråd rundt fingeren din og mål lengden på tråden. NB: forsikre deg om at det er stort nok til at ringen kan passere fingerleddene!

 3. Print vår ringmal til å klippe ut og bruke.
 4. Bestill vår gratis fingermåler fra 21DIAMONDS(send en e-post til kundeservice@21DIAMONDS.no med ‘Fingermåler’ i tittelfeltet; glem ikke å sende med adressen din!)

 5. Hvis du bestiller en ring og velger ‘trenger ringmål’ i menyen for ringstørrelser, sender vi fingermåleren til deg automatisk og legger til målene når du har sendt de til oss.
Info:

Hvis ringen din ikke passer – ikke noe problem. Vi tilbyr én gratis justering av ringstørrelsen som en del av vår service til deg.

Les mer om ringstørrelse her.

Konfigurer
Design dine egne smykker i gull og sølv, og gled deg over gratis levering!
Enten du ser etter ringer i edelt metall (diamantringer, sølvringer og gullringer) eller smykker til en spesiell anledning (forlovelsesringer, allianseringer eller en morgengave), har 21DIAMONDS, gullsmed på nettet, de perfekte smykkene til deg – og all levering er gratis. Hvis ditt favoritt edelmetall er hvitt gull og din favoritt edelsten er rubin, kan du kombinere både rubin og hvitt gull i et bredt utvalg av ringer – du designer og gir en personlig touch til smykket ditt på nettet. I tillegg kan du bestille halskjeder og øredobber som kan du kan sette sammen, så hvis du foretrekker et sølvkjede og perleøredobber, er valget ditt. Våre gullsmeder benytter diamanter, perler, ametyst, akvamarin, blå safir, blå topas, citrin, granat, peridot, rosa turmalin, rosenkvarts, rubin, røkkvarts, sort onyx (også kjent som sort agat), smaragd, tsavorite, hvit safir og hvit topas. Alle våre smykker kan settes sammen med sterling sølv, hvitt gull, rosé gull og gult gull. Renheten av vårt sterling sølv er 925 og vi tilbyr 375, 585 og 750 gult, hvitt og rosé gull.